Seydişehir'de kariyer semineri yapıldı

Seydişehir'de kariyer semineri yapıldı
Seydişehir Necmettin Erbakan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO), İş-kur ve Engelsiz Bilişim Topluluğu tarafından düzenlenen meslek ve kariyer gelişimiyle ilgili seminer gerçekleştirildi.

Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Doç. Dr. Hüseyin Arıkan ve öğretim görevlisi Yusuf Uzun’un konuşmacı olarak katıldığı seminere Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir İş-Kur Müdürü Emel Ereli, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu, çok sayıda öğrenci ve davetliler katıldı.

Kariyer ve yaşam arasındaki ilişkileri anlatan Doç. Dr Hüseyin Arıkan, temel eğitim döneminin çok önemli olduğunu ifade ederek, Şems-i Tebrizi’nin “Hayatta olabileceğiniz en güzel yer, bir duanın içinde yer almaktır” sözünü hatırlatarak, makam tahtına oturmadan önce gönül tahtına; yani insanların gönlüne taht kurabilmelidir. Başarı, kariyer ancak doğru şekillenmiş bir ruhaniyet ve ahlak ile bir anlamı olacaktır” dedi. Kariyer ve başarılarla ilgili çarpıcı örneklere yer veren Doç. Dr. Arıkan katılımcılarla birlikte akıcı bir seminer gerçekleştirdi. Konferansın ikinci bölümünde ise Öğretim Görevlisi Yusuf Uzun Sosyal Sorumluluk bilinci konusunda örneklemelerde bulunarak engelsiz bir dünyanın oluşmasının kendi elimizde olduğunu ifade ederek sosyal sorumluluk üzerine paylaşımlarda bulundu.
Program sonunda, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yüksek Okul Müdürü Hüseyin Arıkan’a çalışmalarında başarı dileklerinde bulunarak Seydişehir’i ifade eden bir rölyef hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.