Seyir halindeki araç alev aldı

Seyir halindeki araç alev aldı
Eski stadyum civarında 01 ZU 520 plakalı araçta seyir halindeyken yangın çıktı. Aracın motor kısmında başlayan ve kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Eski stadyum civarında seyir halindeki 01 ZU 520 plakalı araçta yangın çıktı. Aracın motor kısmında başlayan ve kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, araçta ciddi maddi hasar meydana geldi.

Son zamanlarda araç yangınlarının ev yangınları ile başa baş gittiğini söyleyen itfaiye dairesi yetkilileri, özellikle otogaz kullanan sürücülere önemli uyarılarda bulunmuş ve araçların bakımının muntazaman yapılmasını tavsiye etmişti. Yetkililer konu ile ilgili açıklamalarında, “Gazla çalışan araçlarda gaz ve benzin borularında yenileme yapılmadığı ve bakımlarına dikkat edilmediği için benzin ve gaz geçişlerinde ara hortumun çatlaması sonucu gaz kaçağı yaşanıyor. Bu da araç yangınlarına sebep oluyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.