SGK İl Müdürü Yavuz'dan KGC'ye ziyaret

SGK İl Müdürü Yavuz'dan KGC'ye ziyaret
KONYA (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Konya Gazeteciler Cemiyetini...

KONYA (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Konya Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yavuz, haftanın amacının toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması olduğunu söyledi.

Sosyal güvenlik hakkının önemini belirten Yavuz, "BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'nı tek çatı altında toplayan SGK Kanunu ile 72 milyon vatandaşımıza sosyal güvenlik hizmetini SGK, sunmaya başlamıştır. Bu amaçla Sosyal Güvenlik Haftası ile senede bir defa da olsa yoğun yapılan hatırlatmalarla, vatandaşta Sosyal Güvenlik olgusunun oluşturulması ve bu olgunun ana temasının öğretilmesi çalışmaları yapılmaktadır." diye konuştu.

KGC Başkanı Sefa Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SGK'nin tüm çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yavuz ve beraberindekiler, daha sonra Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek, şehit Samet Bütün anısına düzenlenen hatim duası ve yemeğine katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.