SGK'nın 4 uygulamasına uluslararası ödül

SGK'nın 4 uygulamasına uluslararası ödül
Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatınca, SGK'nın Evde Çocuk Bakımı Projesi, e-Ödenek Yazılım Programı, e-Devlet Üzerinden Ödemeler ile Öğrenci Belgelerinin Sağlık Aktivasyon ve Provizyon Sistemiyle Entegrasyonu uygulamaları ödüle layık bulundu

ANKARA (AA) - Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatınca (ISSA), Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Evde Çocuk Bakımı Projesi, e-Ödenek Yazılım Programı, e-Devlet Üzerinden Ödemeler ile Öğrenci Belgelerinin Sağlık Aktivasyon ve Provizyon Sistemiyle Entegrasyonu uygulamaları ödüle layık bulundu.

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu'nun İsveç'in başkenti Stockholm'de 18 Nisan'da düzenlendiği belirtildi.

Forum kapsamında sosyal güvenlik alanındaki iyi uygulamaların da ödüllendirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uluslararası düzeyde bağımsız bir kurulun değerlendirdiği başvuruların ardından kurumumuzun, Evde Çocuk Bakımı Projesi, e-Ödenek Yazılım Programı, e-Devlet Üzerinden Ödemeler ile Öğrenci Belgelerinin Sağlık Aktivasyon ve Provizyon Sistemiyle Entegrasyonu uygulamaları liyakat ödülüne değer görüldü. Ödüller, ISSA Başkanı Errol Frank Stoove tarafından törenle kurum başkanımız Mehmet Selim Bağlı'ya verildi. Daha sonra ödüllü uygulamalar, ISSA'ya üye kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmek üzere ISSA resmi internet sitesi www.issa.int adresinde yayımlandı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.