Siirt'te iki katlı evin çökmesi

Siirt'te iki katlı evin çökmesi
Enkaz altında kalarak hayatını kaybeden kadının 4 aylık hamile olduğu belirlendi

SİİRT (AA) - Siirt'te iki katlı evin çökmesi sonucu hayatını kaybeden Ayten Güneş'in 4 aylık hamile olduğu tespit edildi.

Bayraktepe köyünde 10 kişilik ailenin yaşadığı iki katlı evin çökmesinin sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Zeki (47), eşi Ayten (35) ve çocukları Şeyma Güneş'in (12) Siirt Devlet Hastanesinde otopsisi tamamlandı.

Otopside 8 çocuk annesi Ayten Güneş'in 4 aylık hamile olduğu anlaşıldı.

Çiftin yakınlarından Mahfuz Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailenin çöken evde soğukların başlamasıyla sadece 4 ay kaldığını, yılın kalan kısmını yaylada geçirdiklerini söyledi.

Ailenin hayvancılıkla geçindiğini, Zeki Güneş'in de bedensel engelli olduğunu anlatan Eren, " Evde anne, baba ve 8 çocukları beraber yaşıyorlardı. Baba Güneş, Toplum Yararına Program kapsamında geçici olarak bir okulda çalışıyordu. İzin gününde evine geliyordu. Çok üzgünüz, 3 yakınımızı kaybettik. Çiftin yaralanan ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan 7 çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.