Sille’de bariyer çalışmayınca ambulans yaralıya ulaşamadı

Sille’de bariyer çalışmayınca ambulans yaralıya ulaşamadı
​​​​​​​Sille’de bu sabah ilginç bir kaza meydana gelirken, kaza sonrasında yaşanan gelişmeler ise hem düşündürdü hem de üzdü.

Sille’de bu sabah ilginç bir kaza meydana gelirken, kaza sonrasında yaşanan gelişmeler ise hem düşündürdü hem de üzdü. İddiaya göre freni boşalan ve kontrolden çıkan araç rampa aşağı hızla inerken, tarihi Sille Ak Camii’nin tuvaletlerinin duvarlarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle açılan hava yastıkları sürücünün ciddi yaralanmasını önlerken yaralı sürücüye müdahale için 112 ekipleri çağrıldı. Ancak kısa sürede bölgeye intikal eden ambulans, yolun bariyerlerle kapalı olması nedeniyle yaralıya ulaşamadı. Görevli kimsenin de bulunmaması nedeniyle bariyerleri aşamayan ambulans tali yolları kullanarak, yaklaşık 20 dakikalık gecikmenin ardından olay mahalline ulaştı. Yaşanan bu olay başta esnaf olmak üzere bölgedeki vatandaşların tepkisini çekti. Yaralı vatandaş ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum