Sille'nin çehresi değişiyor!

Sille'nin çehresi değişiyor!
5 bin yıllık tarihi ile gündemde olan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla öne çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de yükseliyor

BÖLGEYE YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Konya’nın yeni cazibe merkezi olan 5 bin yıllık köklü tarihinin yanı sıra son dönemdeki kafe ve restoran yatırımları ve Sille Barajı’na yapılan dokunuşlarla ilgi odağı olan Sille yeni yatırımlara kavuşuyor. Konya’nın en yeni ve modern huzurevinin inşaatı için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kolonları gün geçtikçe yükselen huzurevi bölgeye yeni bir hava katacak.

BUTİK OTEL PROJESİ GÜNDEMDE

Bununla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Selçuklu’daki başkanlık döneminde Sille’de butik otel hayata geçirmesi projesi gündemdeki yerini koruyor. Bölge için önemli bir ihtiyaç haline gelen otel için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tarafından önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma başlatması bekleniyor.    

sille-huzurevi.jpeg

HAYIRSEVER YAPTIRIYOR

İnşaat çalışması devam eden huzurevinin yaklaşık 2 yıl içerisinde bitirilerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devredilecek. Hayırsever işadamı Nurullah Ercan tarafından yaptırılan Meliha Ercan Hasta Konukevi 100 konuk kapasiteli olacak. Konya’nın ve bölgenin en modern huzurevi projenin yanı sıra İşadamı Ercan tarafından Sille Subaşı Mahallesi’ne de 12 derslikle okul kazandırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.