Şişli'deki Cinsel Saldırı Zanlısı Tutuklandı

Şişli'deki Cinsel Saldırı Zanlısı Tutuklandı
Arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gitmek isteyen kadına parkta bıçak zoruyla cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Şişli'de, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gitmek isteyen kadına parkta bıçak zoruyla cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Aralık'ta arkadaşlarıyla eğlendiği Nişantaşı'ndaki gece kulübünden evine gitmek isteyen Ç.Ş'yi bıçak zoruyla 19 Mayıs Mahallesi'ndeki bir parka götürdüğü ve burada cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameralarında yer alan yaklaşık 90 saatlik kaydı inceleyen polisler, 42 yaşındaki Ç.Ş'ye cinsel saldırıda bulunduğu belirtilen kişinin kimliğini tespit etti. Zanlı F.A. (31) polisin operasyonuyla gözaltına alındı.

F.A'nın emniyette verdiği ifadede, cinsel saldırı suçlamasını kabul etmediği öğrenildi.

Şüpheli F.A'nın, olay öncesinde ve sonrasında park çevresindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de basına dağıtıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.A. mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.