Sivas'ta 14 Yabancı Uyruklu Yakalandı

Sivas'ta 14 Yabancı Uyruklu Yakalandı
SİVAS (AA) - Sivas'ta, yurda yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen 14 yabancı uyruklu yakalandı. Sivas-Erzincan karayolunun Organize Sanayi Kavşağı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, yurda yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen 14 yabancı uyruklu yakalandı.

Sivas-Erzincan karayolunun Organize Sanayi Kavşağı mevkisinde bir aracın yol kontrol ve uygulama noktasına girmeden patika yoldan ilerlediğini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, çevrede yaptıkları kontrollerde içerisinde 10 Afganistan uyruklu bulunan hafif ticari aracı çamura saplanmış olarak buldu.

Araç sürücüsü gözaltına alınırken, Erzurum'dan yola çıktıkları öğrenilen Afganlılar ise işlemleri için Sivas Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Aynı bölgedeki yol kontrol ve uygulama noktasında bir ticari taksiyi durduran polis ekipleri, araçta yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 4 yabancı uyruklu yakaladı. Afganistan uyruklu 4 kişi de işlemleri için Sivas Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Göçmenlerin, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.