Sivas'tan kısa kısa

Sivas'tan kısa kısa
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Yaşlılıkta Beslenme" ile "Beden ve Ruh Sağlığı" konulu seminerler verildi.Şarkışla Devlet Hastanesinde, Kamu Hastaneleri...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Yaşlılıkta Beslenme" ile "Beden ve Ruh Sağlığı" konulu seminerler verildi.

Şarkışla Devlet Hastanesinde, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince düzenlenen seminere, diyetisyen Esra Özpay, Ar-Ge sorumlusu Hilal Özbek, hemşire Zafer Metin konuşmacı olarak katıldı.

Katılımcılara seminerde kanser ve beslenme, kanserden koruyucu rolü olan ögeler, kanser riskini arttıran besinler, kanserden korunmak için öneriler konuları anlatıldı.

Seminere, sağlık çalışanları, kanser hastaları ve yakınları katıldı.

- "Beden ve Ruh Sağlığı" semineri

Şarkışla Belediyesinde verilen seminerde ise Ankara’daki Şarkışlalılar Dernek Başkanı Muammer Timurkaynak, "Beden ve Ruh Sağlığı" hakkında bilgi verdi.

Timurkaynak, sağlık denildiğinde ruh sağlığı ve beden sağlığının bir bütün olarak düşünülmesi gerektiği belirtilerek, "Ruh sağlığı olmadan beden sağlığı olmaz" dedi.

Seminere, Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve daire amirleri katıldı.

- Ulaş'ta asayiş uygulaması

Ulaş ilçesinde, İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce genel asayiş uygulaması yapıldı.

Malatya-Sivas karayolu ilçe giriş kavşağında yapılan uygulamada durdurulan araç sürücülerinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapıldı.

Araç sürücüleri de kendi can ve mal güvenlikleri için yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.

Sivas'tan kısa kısa

Sivas'tan kısa kısa

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.