SİYAMDER'den eğitime destek

SİYAMDER'den eğitime destek
ANKARA (AA) - Sivil Yaşam Derneğince (SİYAMDER) Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Ahiboz İlkokulunun bakım ve onarımı gerçekleştirildi.SİYAMDER üyelerince...

ANKARA (AA) - Sivil Yaşam Derneğince (SİYAMDER) Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Ahiboz İlkokulunun bakım ve onarımı gerçekleştirildi.

SİYAMDER üyelerince boyanan okulu ziyaret ederek çalışmalarda görev alan gençlere tatlı ikram eden Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, gençlerin toplumda rol model olarak sonraki kuşaklara güzel eserler bırakmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Devlet olarak halkın sorunlarını yakından takip ederek çözüme katkı vermek isteyen gençlerle gurur duyduklarını dile getiren Aslan, "Arkadaşlarımız her zaman yüreklerini ortaya koymaya hazır. Toplum ve devlet olarak onları teşvik etmemiz, maddi ve manevi anlamda motivasyonu sağlamaya yönelik destek vermemiz gerekiyor." diye konuştu.

SİYAMDER üyesi Murat Safa Karaşabanoğlu ise okula daha önce gelerek ihtiyaçları belirlediklerini anlatarak, Gölbaşı Kaymakamlığının destek taleplerini karşıladığını ifade etti.

Okulun sıralarını temizlediklerini, boyasını yaptıklarını kaydeden Karaşabanoğlu, "Burada fidan dikeceğiz. Bundan sonra da durmayacağız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Okul öğretmenlerinden Tülin Azazi Altınkaya da gençlere ve Gölbaşı Kaymakamlığına teşekkür etti.

Ahiboz İlkokulu öğrencilerinden Ayşegül Tunç, ağabeylerinin okulu boyamasına çok sevindiğini dile getirdi.

SİYAMDER'den eğitime destek

SİYAMDER'den eğitime destek

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.