SMMMO Adayı Abdil Erdal projelerini açıkladı

SMMMO Adayı Abdil Erdal projelerini açıkladı
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meslekte Gelişim Grubu aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meslekte Gelişim Grubu aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Bera Otel’de düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Meslekte Gelişim Grubu Başkan Adayı Abdil Erdal,  mesleği ve Konya SMMM Odasına en üst seviyede katlı sağlamak ve en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade etti.

İŞ YÜKÜMÜZ FAZLA

Kendilerinin büyük bir meslek camiası olduğunu dile getiren Başkan Adayı Erdal, “Biz 108 bin meslek mensubu ve 18 bin stajyeriyle, genel merkezimiz TÜRMOB’un çatısı altında büyük bir meslek camiasıyız. Mali Müşavirler olarak bir taraftan ülkemize ekonomik anlamda katkı sunarken, bir taraftan milletimize hizmet etmekteyiz. Tabi mesleğimizin gereği olan hizmeti yerine getirirken birçok zorlukla başa çıkmaya çalışıyoruz. Meslekte, angarya diye tabir edilen birçok iş yüküyle karşı karşıyayız. Bunların başında mücbir sebep gelmektedir. Mücbir sebep hakkı meslektaşlarımıza hala tanınmadığı için biz mali müşavirlerin hasta olmaya bile hakkı bulunmamaktadır.

aw653317_02.jpg

Bu sebeple Meslektaşlarımızın veya birinci derece yakınının hastalık, vefat gibi durumlarında ‘Mücbir Sebep’ hakkına sahip olmasını istiyoruz. Meslektaşlarımızın mücbir sebep haricinde, yeşil pasaport hakkı, dördüncü dönem geçici verginin kaldırılması, beyan ve ödemede yaşanan uzama kaosu, KOSGEB desteği gibi birçok sorunu mevcuttur. Bizler bu sorunları çok iyi analiz edip, çözümlerini gerçekleştirecek projelerimizle ve çalışmalarımızla sizlerin karşısına çıkıyoruz.

Odamızın, mesleğimizin ve meslektaşımızın gelişmesi, daha iyi bir seviyeye gelmesi için, huzur içerisinde mesleğin icrası için kırkın üzerinde proje hazırladık. Bu projelerin hepsinin altyapı çalışmaları tamamlanarak uygulamaya hazır hale getirilmiştir” dedi.

SÖZ VERİYORUZ

Meslekte Gelişim Grubu olarak projelerinden bahsede Abdil Erdal, “Projelerimizi meslektaşlarımız, stajyerlerimiz için, sosyal ve kültürel projeler, teknoloji ve bilişim projeleri ve mesleki eğitim projeleri olmak üzere 5 kategoride değerlendirdik. Çünkü bizler mesleki gelişimin projelerle olacağına inanıyoruz. Bu seçim döneminde sloganımızı ‘mesleğimiz meslektaşımız için söz veriyoruz’ olarak belirlememizin sebebi de projelerimize olan güvenimizden kaynaklanmaktadır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.