Sorgun'da Enflasyonla Mücadeleye Destek

Sorgun'da Enflasyonla Mücadeleye Destek
YOZGAT (AA) - Sorgun Köylere Hizmet Götürme Birliğince Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Enflasyonla Mücadele Programı'na köylerde...

YOZGAT (AA) - Sorgun Köylere Hizmet Götürme Birliğince Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Enflasyonla Mücadele Programı'na köylerde kullanılan su ücretlerinde yüzde 10 indirime gidilerek destek verildi.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ülkede birçok sektörün enflasyonla mücadele konusunda ellerinden gelen desteği sağladığını, bu noktada Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak kendilerinin de üzerine düşen görevi yerine getireceklerini kaydetti.

Altınpınar, "Hepimiz tek yürek ve tek ses olursak, enflasyonla mücadelede de netice alacağımıza eminiz. Hem firmalarımızın, hem de milletimizin enflasyonla topyekün mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inancımız tamdır. Köylere Hizmet Götürme Birliğimize bağlı köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızdan, birliğimize su borcu olan abonelerimizin bu borçlarında yüzde 10 indirim sağlanacaktır. Bu indirimden, 6 ay süreyle borcunu ödeyen abonelerimiz yararlanacaktır." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.