Sorgun'da Şehit Atmaca adına kütüphane

Sorgun'da Şehit Atmaca adına kütüphane
YOZGAT (AA) - Diyarbakır’ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda şehit olan Jandarma Üstçavuş Nusrat Atmaca adına, Sorgun'un Günyazı...

YOZGAT (AA) - Diyarbakır’ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda şehit olan Jandarma Üstçavuş Nusrat Atmaca adına, Sorgun'un Günyazı İlk Okulunda kütüphane oluşturuldu.

Şehit Atmaca adına kurulan kütüphanenin açılış törenine ailesi, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Öztürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Musa Öcal, Şerif Doğan, Süleyman Tefek, İlçe Jandarma Komutan vekili Deniz Koç, İl Genel Meclisi üyeleri, köy halkı ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Arslantaş, açılışta yaptığı konuşmada, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından kütüphaneye şu ana kadar 3 bin kitap toplandığını belirterek ''İnanıyorum ki, bu kütüphanedeki kitap sayısı bununla kalmayacaktır. Gerek bizlerin desteği ve gerekse okul yönetimi ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla bu sayı kat kat artacaktır. Kütüphanenin kurulmasında emeği geçen, başta okul müdürü arkadaşımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kütüphanenin açılış kurdelesi Şehit Nusrat Atmaca’nın oğlu Osman Kürşat, kızı Ülkü Nisa ve Kaymakam Ali Arslantaş tarafından birlikte kesildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.