Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası
Boğazlıyan'da esnafı ziyaret eden SGK çalışanları karanfil dağıttı

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdür Yardımcısı İhsan Gedik, Boğazlıyan Müdürü Sezai Turhal, kamu kurum ve kuruluşlar ile esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Kaymakam Sinanoğlu, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada tüm vatandaşların Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı.

SGK'nın hemen her vatandaşı ilgilendiren önemli bir kurum olduğunu ifade eden Sinanoğlu, "SGK’nın son yıllarda ilçemizde de kurumsallaşması ile vatandaşlarımızın iş ve işlemlerine önemli katkı ve kolaylıklar sağlıyor. Toplumun neredeyse tamamını ilgilendiren sosyal güvenlik sistemine ve sosyal güvenlik kurumuna tüm tarafların sahip çıkacağına ve gerekli çabayı göstereceğine inancımız tamdır." dedi.

SGK Boğazlıyan Müdürü Sezai Turhal da bu yıl farklı bir etkinlik düzenleyerek, esnafı ve vatandaşı ziyaret edip, hafta ile ilgili bilgiler verdiklerini söyledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.