Süper Lig 27. hafta maç programı belli oldu!

Süper Lig 27. hafta maç programı belli oldu!
Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maç programını haberimizden görebilirsiniz. Süper Lig'e milli maçlar nedeni ile verilen ara sona eriyor

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maç programını buradan inceleyebilirsiniz. Süper Lig karşılaşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Lig'in 27. haftası 3 karşılaşma ile başlayacak. Süper Lig maç takvimini sizler için haberimizde paylaşıyoruz. Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarının ne zaman oynanacağını ve diğer tüm maçların programını buradan takip edebilirsiniz. İşte Spor Toto Süper Lig 27. hafta maç programı ve son gelişmeler.

Süper Lig'de 27. Haftanın Hakemleri Açıklandı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı.
Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; haftanın maçlarını yönetecek hakemler şöyle:
2 Nisan Cumartesi
13.30 Gençlerbirliği ­- Torku Konyaspor: Volkan Bayarslan
16.00 Gaziantepspor -­ Trabzonspor: Ümit Öztürk
19.00 Eskişehirspor ­- Galatasaray: Cüneyt Çakır
3 Nisan Pazar
13.30 Medicana Sivasspor ­- Bursaspor: Barış Şimşek
13.30 Medipol Başakşehir -­ Mersin İdmanyurdu: Alper Ulusoy
16.00 Antalyaspor ­- Akhisar Belediyespor: Tolga Özkalfa
19.00 Fenerbahçe ­- Osmanlıspor: Ali Palabıyık
4 Nisan Pazartesi
19.00 Çaykur Rizespor ­- Kayserispor: Özgür Yankaya
20.00 Kasımpaşa ­- Beşiktaş: Mete Kalkavan

Medicana Sivasspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları
Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü sahasında Bursaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. İdman, pas ve top kapma çalışmalarının ardından çift kale maçla tamamlandı.

Antrenmanda, ülkelerinin milli takımlarından dönen futbolcular John Boye ve Joan Oumari takımdan ayrı koştu.

Bu arada Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, kulüp tesislerini ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu.

Eskişehirspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları sürüyor
Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, 5'e 2 pas, çabukluk ve duran top çalışmalarıyla devam eden idmanı yarım sahada çift kale maçla tamamladı.

Siyah-kırmızılılar, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın yapacağı son antrenmanla tamamlayacak.

Öte yandan antrenmanı takip eden basın mensupları, kulübe destek amacıyla Eskişehir Valiliği önderliğinde başlatılan "Eskişehirsporumu destekliyorum" kampanyasına gönderdikleri kısa mesajla (SMS) destek verdi.

Fenerbahçe'de Osmanlıspor maçı hazırlıkları

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, 3 Nisan Pazar günü Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ve milli takım kamplarından dönen futbolcuların da yer aldığı antrenmana, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlandığı bildirildi.

İki gruba ayrılan sarı-lacivertli futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiği idmanın, dar alanda çift kale maç ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Sakatlıkları bulunan Diego Ribas'ın idmanın tamamında takımla çalıştığı, Lazar Markovic'in ise özel program dahilinde çalıştığı aktarıldı.

Fenerbahçe, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Öte yandan antrenman öncesinde Fenerbahçeli futbolcular Simon Kjaer, Ozan Tufan ve Jose Fernandao'nun doğum günlerinin kesilen pastayla kutlandığı duyuruldu.

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki basına açık gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takımlarından henüz dönmeyen Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson katılmadı. Quaresma ve Hutchinson'ın akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği bildirildi.

Sakatlığını atlatan Veli Kavlak ise antrenmanda yer aldı. Veli, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Tedavisi için yurt dışında bulunan Gökhan Töre de antrenmana katılmadı.

Antrenmandan önce teknik direktör Güneş, futbolcularıyla saha ortasında kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından futbolcular kondisyon ağırlıklı pas çalışması yaptı. Pas ve pres çalışmalarıyla devam eden idman, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

- Gomez'den "tiki-taka" esprisi

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, 5'e 2 top kapma çalışmasında yapılan başarılı pasların ardından "tiki-taka" diye bağırdı.

Antrenman sırasında yapılan üst üste başarılı pasların ardından Gomez, İspanya'nın Barcelona takımı ile özdeşleşen kısa pasa dayalı oyun tarzına göndermede bulundu.

- Fikret Orman antrenmanı izledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da antrenmanı izledi.

Orman, tesislere ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'yle geldi. Antrenman başladıktan sonra teknik direktör Şenol Güneş, Orman ve Çebi'nin yanına giderek kısa bir süre sohbet etti. Görüşme sırasında üç isminde neşeli oldukları ve gülüştükleri gözlendi.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.