Süper Lig: Kardemir Karabükspor: 0 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)

Süper Lig: Kardemir Karabükspor: 0 - Beşiktaş: 0  (İlk yarı)
Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

 

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Serkan Olguncan

Kardemir Karabükspor: Rybka, Kerim Zengin, Dany, Barış Başdaş, Papp, Torje, Poko, Ceyhun Gülselam, Tanase, Grozav, Yatabare

Beşiktaş: Fabricio, Necip Uysal, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Lens, Talisca, Babel, Negredo

Sarı kart: Dk. 5 Tosic (Beşiktaş)

6. dakikada Beşiktaş sağ kanattan atağa kalktı. Negredo'nun ceza sahası içine gönderdiği topa Talisca yatarak vurdu. Kaleye giden topu defans uzaklaştırdı.

10. dakikada yine siyah-beyazlıların atağında Negredo, ara pasında topu Talisca ile buluşturdu. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Rybka'dan döndü.

13. dakikada Beşiktaş, ceza sahası önünden Caner Erkin ile serbest vuruş kullandı. Bu oyuncunun ceza alanına gönderdiği topa Pepe kafasıyla vurdu, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

25. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Oğuzhan Özyakup, meşin yuvarlağı Babel'in önüne bıraktı. Kaleci Rybka'nın önde olduğu gören Babel, sağ çaprazdan topa aşırtma vurdu. Rybka'yı geçerek kaleye giden topu araya giren Dany, kafasıyla kornere çeldi.

27. dakikada Kardemir Karabükspor korner kullandı. Ceza alanı içine düşen topa arka direkteki Papp vurdu. Kaleye giden meşin yuvarlağı kaleci Fabricio kontrol etti.

31. dakikada bu kez ev sahibi ekip net gol pozisyonuna girdi. Yatabare topu sağ kanattan aut çizgisine kadar sürdü ve ceza alanı içindeki Poko'ya aktardı. Bu oyuncunun pasında Tanase, topu kontrol etti ve kaleye vurdu. Meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.