Süperde sezon, erken bitti

Süperde sezon, erken bitti
Süper Amatör Lig’de, sezonun şampiyonu ve playoffa kalanı, normal sezonun bitimine 1 hafta kala belli oldu

Konya’nın en üst yerel liglerinden olan Süper Amatör Lig’de, sezonun şampiyonu ve playoffa kalanı, normal sezonun bitimine 1 hafta kala belli oldu. Kendi evinde Seydişehir Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Karapınar Belediyespor şampiyonluğunu ilan ederken, yine kendi evinde Emirgazi Belediyespor’u 2-0 ile geçen Saiteli Kadınhanı Belediyespor da playoff oynamayı garantiledi.

KÜME SAVAŞI SON HAFTAYA KALDI

10 takımdan oluşan Süper Amatör Lig’de kümede kalma savaşı ise son haftaya taşındı. Son 5 sıradaki takımlar matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemezken, bu hafta sonu alınacak sürpriz sonuçlar tüm dengeleri değiştirebilir. Kümede kalma savaşı, Altınekinspor, Yeni Emirgazi Belediyespor, Beyşehir Belediyespor, Seydişehir Belediyespor, Ilgın Belediyespor ve Selçukspor arasında sürüyor. Selçuklu Belediyespor ve Çumra Belediyespor ise ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen ekipler oldu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.