Sürsün bu seri

Sürsün bu seri
Ligde 6 haftalık yenilmeme serisi bulunan Anadolu Selçukspor, bugün İzmir deplasmanında Bucaspor ile 3 puan mücadelesi verecek. Temsilcimiz, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak serisini sürdürme hedefinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 29. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör değişikliğinin ardından ligde iyi bir ivme yakalayan yeşil-beyazlılar, başarısını sürdürmek istiyor. 6 haftalık yenilmeme serisi ile alt sıralardan kurtulan temsilcimiz, kalan maçlarda da çıkışını sürdürüp ligi üst noktada bitirmeyi hedefliyor. Bucaspor ile Anadolu Selçukspor arasında Yeni Buca Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi Sinan Dereci, Selahattin Altay, Cemil Tunç hakem üçlüsü yönetecek.

HEDEF 3 PUAN

Yeşil-beyazlı ekip, önceki gün gittiği İzmir’de kampa girerek maça kilitlendi. Teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları yönetiminde zorlu maça hazırlanan Anadolu Selçukspor, rakibini iyi analiz ederek, galibiyet hesapları yaptı. Puan anlamında da rakibiyle oldukça yakın olan temsilcimiz, bugünkü maçı kazanarak hem 3 puanı hanesine yazdırmayı hem de üst sıralar için ciddi bir avantaj elde etmeyi amaçlıyor. 28 haftanın ardından yavru kartal 38 puan ile 8. sırada yer alırken, rakip Bucaspor ise 35 puan ile 12. sırada bulunuyor.

“BAŞARABİLİRİZ”

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, zor bir deplasmanda puan mücadelesi vereceklerini söyledi. Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını hatırlatan Avcı, Bucaspor maçından da 3 puan çıkaracak güçte olduklarını ifade etti. Avcı, “Zor bir deplasman olacağını tahmin ediyoruz. Buna göre hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. İyi bir gidişatımız var bunun sürdürmek istiyoruz. Takım olarak kenetlendik 3 puan için. Bunu başaracak güce de sahibiz” diye konuştu. (Seda Erciş)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.