Sürücülere "Buzlanma Ve Sis" Uyarısı

Sürücülere "Buzlanma Ve Sis" Uyarısı
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Karayolları 43. Şube Şefliği yetkilileri sürücülere buzlanma, kar yağışı ve sise karşı dikkatli seyretmeleri...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Karayolları 43. Şube Şefliği yetkilileri sürücülere buzlanma, kar yağışı ve sise karşı dikkatli seyretmeleri uyarısında bulundu.

Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı bazı bölgelerde zaman zaman ulaşımı engelliyor.

Karayolları yetkilileri, yollarda oluşacak buzlanma, kar yağışı ve meydana gelen sis nedeniyle görüş mesafesinin daralması karşısında sürücülerin çok dikkatli seyretmeleri gerektiğini belirtti.

Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde, 1650 rakımlı Burgaz, Kum Ocağı ve Ahlatlık geçitlerinde yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin kısaldığı alanlarda sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Beypazarı yönünden Kıbrıscık'a seyreden sürücülerden Hasan Yılmaz, uyarıları dikkate aldığını, sisin etkili olduğu bölgede ulaşımda zorluklar yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.