Suşehri'nde Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Suşehri'nde Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde muhtarlar toplantısı yapıldı.İlçe Belediye Başkanlığı ve AK Parti İlçe Teşkilatının organize ettiği muhtarlar...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde muhtarlar toplantısı yapıldı.

İlçe Belediye Başkanlığı ve AK Parti İlçe Teşkilatının organize ettiği muhtarlar toplantısı, belediye sosyal tesislerinde düzenlendi.

Burada konuşan Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yerel yönetim olarak 2014 yılından bugüne kadar ilçeye yapılan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

2018 yılında daha iyi hizmetlerin yapılacağını ifade eden Yüksel, "Belediye olarak ilçemizin altyapı sorununu büyük ölçüde tamamladık. Çalışmalarımız büyük bir hız ve titizlikle devam ediyoruz. Altyapısı biten yerlerin üstyapılarını da yaptık. Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda, ilkbahar mevsiminde, ilçemizin en önemli caddeleri arasında yer alan Sivas caddesinin sıcak asfaltını döküp halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Taşoren işçilere verilen kadroların hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurluda, "Sizlerin sorunlarını dinlemek ve sorunlarınıza çözüm noktasında yardımcı olmak, partimiz teşkilatı, belediyemiz ve kaymakamlık olarak kurum ve kuruluşlarımızla bir bütün içerisinde görevimiz olacaktır.

Geçtiğimiz hafta ilçe teşkilatımızla birlikte bir Ankara ziyareti gerçekleştirdik. İlçemizdeki kamu yatırımlarını takip amacı ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bazı bakan ve bürokratlarımızla bir araya geldik. İlçemiz için önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler olacaktır. Davetimize katılan tüm köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür ediyorum."

İl Genel Meclis üyelerinin de görüşlerinin alındığı toplantıda, köy ve mahalle muhtarlarının da istekleri dinlendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.