Tahir Akyürek, fırça mı yedi?

Tahir Akyürek, fırça mı yedi?
Birisinin Tahir Başkan Cumhurbaşkanımızın yanında iken bir dosya sunduğu, Cumhurbaşkanımızın bunu okuduğu, okuduktan sonra Tahir Bey’e bir şey söylediği ve Tahir Bey’in suratının düştüğü hatta bu yüzden de...

Bu olaya girmeden bilenlere bilmeyenlere, tanıyanlara tanımayanlara bir kez daha bıkıp usanmadan şu açıklamaları yapıyorum.

Tahir Bey’i Fazilet Partisi’nden, Refah Partisi’nden bu yana tanırım. O günden bugüne kadar Tahir Bey’e karşı bir sempatim, büyük bir saygım vardır.

O günden bu satırları yazdığım düne kadar Tahir Bey’den delikli bir kuruş dahil hiçbir maddi gelirim olmamıştır.

Maddi ya da manevi, dolaylı ya da dolaysız, Tahir Bey’in şahsıma, aile fertlerime ya da bir yakınıma iğne ucu kadar faydası olmamıştır.

Yaptığım tek şey yerel bir gazeteci olarak Tahir Bey’in haberlerini yaparız.

Bir de belki de alanında Türkiye’de bir tek olarak yılın her günü yerel yazı yazarız. Bu yazılarımızda da 10 yazıdan 9’unu Büyükşehir hizmet alanındadır. Ve Allah şahit vatandaştan gelen, gördüğüm duyduğum her şeyi de Büyükşehir’in aleyhine dolayısıyla Tahir Bey’in aleyhine yazarız.

YAZINI TAMAMI İÇİN TAHİR AKYÜREK, FIRÇA MI YEDİ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum