Taksiciler hasılatı şehit aileleri ve gazilere bağışladı

Taksiciler hasılatı şehit aileleri ve gazilere bağışladı
Burdur'da bir taksi durağının çalışanları, bir günlük hasılatlarını şehit aileleri ile gazilere bağışladı- Vali Yardımcısı Sandıkçı:- "Bu vatan için kanlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu memleket vatanımız olmaya devam edecektir"

BURDUR (AA) - Burdur'da bir taksi durağının çalışanları, bir günlük hasılatlarını şehit aileleri ile gazilere bağışladı.
Burdur Devlet Hastanesi önünde faaliyet gösteren "Sağlık Taksi" çalışanlarının bir günlük hasılatlarını şehit aileleri ile gazilere bağışlamaları dolayısıyla tören düzenlendi.
Törende konuşan Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, özgür yaşamanın önemine işaret ederek, şunları söyledi:"Bir vatan edinmenin bedeli çok ağırdır. O bedelin mutlaka ödenmesi gerekir. Türk milleti pek çok savaşla bu bedeli ödemiştir. Bu vatan için kanlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu memleket, vatanımız olmaya devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece bu memleketi kimseye bırakmayız."
Sandıkçı, taksi durağı çalışanlarına, örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.
Burdur Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Öztürk de taksicilerin davranışından dolayı duygulandığını dile getirerek, şehit ve gazilerin hatırlanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
Taksi durağı çalışanlarından Çetin Eroğlu da çok sayıda şehit haberi geldiği için bu konuda duyarlı davranmaları gerektiğini düşündüklerini ifade etti. Bir günlük hasılatlarını Valilik aracılığıyla şehit aileleri ile gazilere bağışladıklarını söyleyen Eroğlu, "Vatan hepimizin vatanı. 'Karıncanın su taşıması' misali bizim de gönlümüzden böyle bir şey yapmak geldi. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." dedi. Taksiciler, üzerinde Türk bayrağı ile "Bugün hasılatımız şehit ve gazilerimiz için" yazılı dövizlerin bulunduğu taksileriyle şehir turu attıktan sonra Burdur Şehitliğini ziyaret etti.

Taksiciler hasılatı şehit aileleri ve gazilere bağışladı

Taksiciler hasılatı şehit aileleri ve gazilere bağışladı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.