Tekirdağ'daki Silahlı Saldırı

Tekirdağ'daki Silahlı Saldırı
Silivri Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Cengiz Aksu'nun, Çorlu'da uğradığı silahlı saldırının şüphelisi, olayda kullandığı değerlendirilen tabancayla İstanbul'da yakalandı

İSTANBUL (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Silivri Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Cengiz Aksu'ya yönelik silahlı saldırının şüphelisi, olayda kullandığı değerlendirilen tabancayla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Aksu'ya yönelik silahlı saldırının şüphelisi R.A'nın İstanbul'a geldiği bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

Şüphelinin Silivri Mimar Sinan Mahallesi'nde, akrabasının yanında saklandığını belirleyen polis ekipleri, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Ekipler, R.A'ya gözaltına aldı.

Evde ve teras katta arama yapan ekipler, çamaşır makinesinde olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca, içerisinde 14 fişek bulunan şarjör, soba ve klozette de 3 şarjör ile 52 fişek buldu.

Şüpheli R.A, Çorlu Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Silivri Belediyesi'nin CHP'li (CHP) Meclis Üyesi Cengiz Aksu, önceki gün, kullandığı 34 ZM 3484 plakalı otomobil ile İstanbul-Çorlu yolundaki Askeri Havaalanı Işıklı Kavşağı'nda beklerken, yanına yaklaşan bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralanmıştı. Olayla ilgili daha önce de 2 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.