Temizlik İşçisi Bulduğu Para Ve Altınları Teslim Etti

Temizlik İşçisi Bulduğu Para Ve Altınları Teslim Etti
Kahramanmaraş'ta, Göksun Belediyesinde görevli temizlik işçisinin bulduğu 8 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve para yapılan anonsla sahibine teslim edildi- Belediye Başkanı Aydın işçiye örnek davranışından dolayı 10 gün izin verdi

Göksun Belediyesinde görevli temizlik işçisinin bulduğu 8 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve paranın sahibine yapılan anons ile ulaşıldı. Ziynet eşyası ve para sahibine tutanak ile teslim edildi, belediye işçisine ise örnek davranışından dolayı 10 gün izin verildi.

Göksun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde yaklaşık 3 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan 51 yaşındaki 5 çocuk babası Yaşar Kır, Çardak Mahallesi'nde yol ve kaldırım temizliği yaparken keseye benzer cüzdan buldu. Cüzdanı açan Kır, içinde ziynet eşyası ve nakit para olduğunu görünce sahibinin bulunması için temizlik işleri müdürüne teslim etti.

İlk olarak ziynet eşyalarını ve paraları kuyumcuya götürerek gerçek olduğunu ve değerini tespit ettiren Temizlik İşleri Müdürü Adil Acer, sahibinin bulunması için Çardak Mahallesi'nde anons yaptırdı. Bulunan cüzdanın sahibinin mahalle sakinlerinden Nazife Kürek olduğunu belirleyen yetkililer, yaklaşık 8 bin lira değerindeki altın zincir, kolye, bileklik ve çeyrek altın ile nakit parayı tutanak ile teslim etti.

Eşi Selahattin Kürek ile ziynet eşyalarını ve parayı teslim alan Nazife Kürek, duyarlı davranışından dolayı Yaşar Kır'a ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

Duyarlı ve örnek davranışından dolayı Göksun Belediyesi adına Yaşar Kır'a teşekkür eden Acer, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ın talimatı ile işçinin 10 gün izinle ödüllendirildiğini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.