TEOG'DA BAŞARILI OLANLARA BELGE VE HEDİYE VERİLDİ

TEOG'DA BAŞARILI OLANLARA BELGE VE HEDİYE VERİLDİ
Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG sınavında 110 ve üzeri doğru yapan öğrencilere başarı belgesi ve hediye, ailelerine de veli gurur belgesi verildi.

- Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG sınavında 110 ve üzeri doğru yapan öğrencilere başarı belgesi ve hediye, ailelerine de veli gurur belgesi verildi.

Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TEOG sınavında 110 ve üzeri doğru yapan 20 öğrenciye öğrencilere başarı belgesi ve hediye, ailelerine de veli gurur belgesi verdi. Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu’nda yapılan törene Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik, Garnizon Komutanı Ferit Güçlü, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Köprübaşı Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz, Köprübaşı Emniyet Amiri Ufuk Yıldırım, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Köprübaşı Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz, öğrencileri ve velileri kutlarken, Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik de "Bu başarıdan dolayı başta Köprübaşı Milli Eğitim Müdürlüğü'nü, okul idarecilerini, öğretmenleri, velilerimizi ve siz sevgili öğrencileri kutluyorum. Öğrencilerimizin 2. sınavda da başarılı olması için aynı çalışma temposuyla yarı yıl tatilini iyi geçirerek devam etmeleri gerekiyor" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.