Terör örgütüyle mücadele

Terör örgütüyle mücadele
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerin el yapımı patlayıcı hazırlarken çektikleri görüntülere ulaşıldı

ANKARA (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerin el yapımı patlayıcı hazırlarken çektikleri görüntülere ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Yüksekova'da bir binada teröristlerle girilen çatışmada çok sayıda teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından güvenlik güçleri arama tarama faaliyeti yaptı.

Arama çalışmaları sırasında etkisiz hale getirilen teröristlerin kamerasında, uzun menzilli silahla çekilmiş fotoğrafların yanı sıra bir binadan diğer binaya tünel kazıp, el yapımı patlayıcı ile kum doldurulan çuvallarla mevzi hazırlarken çektikleri görüntülere ulaşıldı.

Söz konusu çalışmaları yapan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği, çok sayıda el yapımı patlayıcının ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.