Teröre tepki amacıyla iş yerine Türk bayrağı astı

Teröre tepki amacıyla iş yerine Türk bayrağı astı
Yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4 asker şehit olduğu ve 2 askerin yaralandığı saldırının meydana geldiği Mardin'in Savur ilçesindeki esnaf iş yerine Türk bayrağı astı

MARDİN (AA) - Mardin'in Savur ilçesindeki esnaf, yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4 asker şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı saldırıyı protesto ederek iş yerine Türk bayrağı astı.

Savur esnafı, dün ilçeye bağlı Taşlık ve Yazır köyleri arasında devriye görevi yürüten güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, önceden teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4 askerin şehit olduğu ve 2 askerin yaralandığı saldırıya tepki gösterdi.

Terör saldırısını protesto eden esnaf, iş yerine Türk bayrağı astı.

Vatandaşlar da ilçenin terör ile anılmasını istemediklerini belirterek bölgede yaşanan terör olaylarını kınadı. Eski huzurlu ve güvenli günleri yaşamak istediklerini vurgulayan vatandaşlar, devletin yanında olduklarını, asker ve polislerin ölmesini istemediklerini aktardı.


Teröre tepki amacıyla iş yerine Türk bayrağı astı

Teröre tepki amacıyla iş yerine Türk bayrağı astı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.