Tırdan Mazot Çaldığı İddia Edilen Şüpheli Saklandığı Çukurda Yakalandı

Tırdan Mazot Çaldığı İddia Edilen Şüpheli Saklandığı Çukurda Yakalandı
ADANA (AA) - Adana'da park halindeki tırın yakıt deposundan mazot çaldığı iddia edilen ve polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan iki şüpheliden...

ADANA (AA) - Adana'da park halindeki tırın yakıt deposundan mazot çaldığı iddia edilen ve polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan iki şüpheliden biri, kaçarken saklandığı inşaat temel çukurunda yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'ndeki evinin önüne tırını park eden Sefa Boyraz, sabaha karşı aracının etrafında dolaşan iki şüpheliyi fark ederek durumu polise bildirdi.

Ekipleri görünce kaçmaya başlayan iki şüpheliden Yalçın T, kaçarken saklandığı inşaat temel çukurunda yakalandı. Diğer şüpheli ise kaçtı.

Tırda yapılan incelemede, aracın iki mazot deposunun kapağının kırıldığı ve depodaki mazotun bidonlara doldurulduğu belirlendi.

Yalçın T'nin olay yerine geldiği ticari takside yapılan aramada ise bir kuru sıkı tabanca, bir bıçak, hortum ve çok sayıda bidon ele geçirildi.

Şüpheli Yalçın T. gözaltına alındı, kaçan diğer zanlıyı bulmak için polis araştırma başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.