Tokat'ta 5 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası

Tokat'ta 5 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası
Otomobilin istinat duvarına çarparak alev alması sonucu hayatlarını kaybeden 5 kişiden lise arkadaşları Damla Paray ve Evranur Gür'ün okulunda üzüntü yaşanıyor- Okul Müdürü Taşkıran: - "Son dersimizde yukarıdaki sınıfımızda fotoğraf çektirdik. Orada Damla

TOKAT (AA) - Tokat'ta, bir otomobilin istinat duvarına çarparak alev alması sonucu hayatlarını kaybeden 5 kişiden lise arkadaşları Damla Paray ve Evranur Gür'ün okulunda üzüntü yaşanıyor.

Tokat-Niksar karayolu Gökdere köyü mevkisinde Tokat Valiliği çalışanı Ahmet Paray'ın kullandığı otomobilin, istinat duvarına çarparak alev alması sonucu, sürücü Paray, eşi Kadriye, kızı Damla Paray, kız kardeşi Selma Yalçın ile kızının arkadaşı Evranur Gür'ün yanarak hayatını kaybetmesi kentte büyük üzüntüye neden oldu.

Özel bir lisede okuyan Damla Paray ve Evranur Gür'ün 11/C sınıfındaki sırasına arkadaşları tarafından karanfil ve genç kızların fotoğrafları bırakıldı. Okuldaki arkadaşları ve öğretmenleri Paray ve Gür için gözyaşı döktü.

Okul Müdürü Abbas Taşkıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti.

Acılarını anlatmaya kelimelerin yetmediğini dile getiren Taşkıran, "Aileleri ile yakın görüştüğümüz öğrencilerimizdi. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum." ifadesini kullandı.

Evranur ve Damla'nın çok iyi arkadaş olduğunu söyleyen Taşkıran, şunları kaydetti:

"Fotoğraflarına baktığımızda hep ikisi. Kimse giremedi ikisinin arasına. En son sınıf değişikliği yapıldığında çok ders çalışıp hedeflerine ulaşmalarının gerektiğini söylediler. Son dersimizde yukarıdaki sınıfımızda fotoğraf çektirdik. Orada Damla ve Evranur bana 'hocam biz sizin sol yanınız' demişlerdi. Maalesef sol yanımız boş kaldı."

Beyza Alkaya da arkadaşlarını elim bir trafik kazasında kaybettiklerini ve üzgün olduklarını ifade ederek, "Ölüm bile ayıramadı onları. Kötü bir olay. Umarım diğer tarafta da ayrılmazlar. Mekanları cennet olsun. Geçen perşembe günü Evranur benim yanımdaydı. Beraber yürüdük. O gün hiç ağzını açmadı. Suskundu. Keyfi de yok gibiydi. Yürüyelim dedi ve yürüdük." diye konuştu.

Paray ve Gür'ün bir hafta önce arkadaşları ile durakta beklerken cep telefonu ile çekilen görüntülerinde, iki genç kızın sohbet ettiği görülüyor.

Öte yandan kazada hayatlarını kaybedenlerin cenazelerinin, kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

- Olay

Ahmet Paray (58) idaresindeki 60 AP 665 plakalı otomobil, dün Tokat-Niksar karayolu Gökdere köyü mevkisinde istinat duvarına çarpmış, çarpmanın etkisiyle alev alan araçtaki sürücü ile eşi Kadriye (47), kızı Damla Paray (18), kızının arkadaşı Evranur Gür (18) ve sürücünün kız kardeşi Selma Yalçın yanarak yaşamını yitirmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.