Toki'den 23 İlde 105 Arsa Fırsatı İçin Son 5 Gün

Toki'den 23 İlde 105 Arsa Fırsatı İçin Son 5 Gün
TOKİ'nin 23 ilde satışı sunduğu 105 arsa ve İstanbul Başakşehir'de açık artırma yöntemiyle kiraya vereceği 6 dükkan için 8 Kasım'da müzayede düzenlenecek

ANKARA (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 23 ilde satışı sunulan 105 arsa ve İstanbul Başakşehir'de açık artırma yöntemiyle kiraya verilecek 6 dükkan için müzayede 8 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 ilde konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi, otel, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde 105 arsa, açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu.

Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yozgat'ta toplam 872 bin 274 metrekare büyüklüğünde konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi, otel, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde 105 arsa, yaklaşık 715 milyon lira muhammen bedelle açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

İstanbul Başakşehir'deki 6 dükkan ise toplamda yaklaşık 113 bin lira artı KDV yıllık muhammen bedelle açık artırma yöntemiyle kiraya verilecek.

-Başakşehir Kayabaşı'nda bakım ve akaryakıt tesisi arsası


İstanbul Başakşehir'in yeni cazibe merkezi Kayabaşı'nda Olimpiyat Stadyumu'na 2,5 kilometre mesafede, bölgedeki yolların kesişim merkezinde bulunan 4 bin 62 metrekare büyüklüğe sahip, bakım ve akaryakıt tesis alanı niteliğindeki 902 ada 6 parsel nolu arsa, 40 milyon 18 bin 383 lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

Müzayede, 8 Kasım'da saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezi ile İstanbul Halkalı'daki hizmet binasında yapılacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.