Torku Konya, hız kesmiyor

Torku Konya, hız kesmiyor
Pazar günü Uşak Sportif ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar tam gaz sürüyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, alacakları galibiyet ile üst sıraları zorlayacaklarını söyledi

Seda Erciş/

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren ve üst üste iyi sonuçlar alarak alt sıralardan kurtulan temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te işler yolunda gidiyor. Kötü gidişini olarak İBB maçıyla sonlandıran ardından deplasmanda Ted Kolejliler karşısında çok önemli bir galibiyet elde ederek ateş hattından uzaklaşan temsilcimizde şimdiki hedef ise sahasında oynayacağı Muratbey Uşak Sportif maçı. Taraftarlarının desteğini de arkasına alarak bu kritik mücadeleyi kazanmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, tamamen alt sıralardaki ilişkisini kesmek istiyor. Fikstür avantajını kullanmak adına bu mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor. Hafta başından bu yana sürdürülen antrenmanları cumartesi gününe kadar devam ettirecek olan Potanın Kartalları, yapacağı teknik ve taktik çalışmalar ile maça hazır olacak. Başantrenör Aziz Bekir ile staff ekibinin büyük bir ciddiyetle takıma moral ve motivasyon sağladığı görüldü. Öte yandan geride kalan 21 haftada 9 galibiyet 12 mağlubiyet alan temsilcimiz 30 puan ile 10. sırada yer alıyor.

KEREM ÖTEN, “ÜST SIRALARI ZORLAYACAĞIZ”

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Ted Kolejliler karşısında alınan galibiyetin önemine değinirken, oynanacak Uşak Sportif maçı hakkında da açıklamalarda bulundu. Güzel bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Öten, “Takımımız deplasmandan önemli bir galibiyet ile döndü. Alt sıralardan uzaklaşmak adına çok kirik bir mücadeleydi. Fakat bu hafta evimizde oynayacağımız Uşak Sportif maçını da kazanmalıyız ki deplasmanda alınan galibiyetin değeri daha çok artsın. Bu maçı da kazanarak üst sıraları zorlamaya başlayacağız. Takımımıza, staff ekibimize inancımız tam. Hafta sonu güzel bir basketbol maçı bizleri bekliyor” dedi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Kerem Öten, “Galibiyet serimizi onlarla beraber sürdürelim. Taraftarlarımızı Uşak Sportif maçına bekliyoruz. Salonu dolduracaklarına inanıyorum. Onların desteği ile galip geleceğiz” diye konuştu.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.