Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçının ardından

Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçının ardından
Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildiği maçın ardından sarı-lacivertli taraftarların stada zarar verdiği bildirildi

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'da deplasmanda 2-1 yenildiği maçın ardından sarı-lacivertli taraftarların stada zarar verdiği belirtildi.

Misafir taraftarların tribünleri terk etmesinin ardından stat yetkilileri ve federasyon temsilcisi tarafından hasar tespit çalışmaları yapıldı.

İncelemelerin ardından klozet kapaklarının parçalandığı, tuvalet kapılarının yerinden söküldüğü, pisuvarların ve muslukların kullanılamaz hale getirildiği, aynalar ile koltukların kırıldığının tespit edildiği kaydedildi.

Torku Konyaspor Kulübü yetkilileri, rakip takım taraftarlarının maç sonunda klozetlere varıncaya kadar her şeyin paramparça edilmesine anlam vermekte güçlük çektiklerini açıkladı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.