"Torun görme" kavgası kanlı bitti: 4 yaralı

"Torun görme" kavgası kanlı bitti: 4 yaralı
Çorum'un Boğazkale ilçesindeki kavgada damat, kayınpeder, kayınvalide ve kayınbirader yaralandı

ÇORUM (AA) - Çorum'un Boğazkale ilçesinde "torun görme" tartışmasının ardından çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yılmaz A, eşi ve oğluyla birlikte Sarıçiçek köyünde yaşayan kızı Senem B. ile damadı Yusuf B'nin evine gitti. Aile arasında torun görme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yusuf B. baltayla başından yaralandı. İddiaya göre kavga sırasında Yusuf B'nin babası Ali B'nin tüfekle ateş açması sonucu Yılmaz A. ile eşi Birsen A. ve oğlu Fikret A. yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Başından yaralanan Yusuf B'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ali B, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Yusuf B'nin, Kayseri'de yaşayan Senem B'yi kaçırarak birkaç yıl önce evlendiği ve kısa bir süre önce de ikinci çocuklarının dünyaya geldiği öğrenildi. Eşi ve oğluyla Çorum'a gelen Yılmaz A'nın, torununu göstermek istemeyen damadı Yusuf B. ile kavga ettiği ve baltayla damadını yaraladığı öne sürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.