Trabzonspor-demir Grup Sivasspor Maçından Notlar

Trabzonspor-demir Grup Sivasspor Maçından Notlar
Bordo-mavili takımda iyileşen Burak Yılmaz, 1 maç aradan sonra 11'de sahaya çıktı

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk eden Trabzonspor, rakibi karşısına geçen haftaki Osmanlıspor maçına göre 3 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, kalede sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak'ın yokluğunda genç oyuncu Uğurcan Çakır'a, orta sahada yedek soyundurduğu Sosa'nın yerine cezası biten Okay Yokuşlu'ya, forvette ise Rodallega'nın yerine sakatlığı düzelen Burak Yılmaz'a forma verdi.


- Burak, 1 hafta sonra döndü


Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle ligin 29. haftasında oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyen forvet oyuncusu Burak Yılmaz, 1 maç aradan sonra Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla takıma geri döndü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, deneyimli oyuncuyu forvette gol şansı olarak sahaya sürdü.


- Uğurcan ilk kez 11'de


Onur Recep Kıvrak'ın yokluğunda kaleyi koruyan Uğurcan Çakır, ilk kez A takımda ilk 11'de sahaya çıktı.

Ligde bu sezon 6. haftada Aytemiz Alanyaspor maçının ikinci 45 dakikasında görev yapan Uğurcan Çakır, 11'de ilk kez forma giydi.


- Güneş'e destek


Trabzonspor taraftarları, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe maçında yaralanan eski oyuncu ve teknik direktörleri Şenol Güneş'e destek verdi.

Taraftarlar, 'Güneş Trabzon'dan doğar' yazılı pankart açarak Beşiktaş'ın teknik direktörüne destekte bulundu.


- Çocuklar da izledi


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği, Trabzonspor ve TFF organizasyonuyla gazetecilerin çocukları da basın tribününden karşılaşmayı izlediler.

Ayrıca Trabzonspor'un davetlisi olarak Trabzon'un ilçelerinden bazı okulların öğrencileri de maça davet edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.