Trabzonspor İle Bursaspor 83. Randevuda

Trabzonspor İle Bursaspor 83. Randevuda
Trabzonspor, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında yarın Bursaspor ile karşılaşacak

TRABZON (AA) - Trabzonspor ile Bursaspor, Süper Lig'in 16. haftasında yarın Trabzon'da yapacakları maçla 83. kez karşı karşıya gelecek.

Medical Park Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya, yönetecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay döneminde ligde ilk maçında Yeni Malatyaspor'a yenilen ancak ardından son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puan toplayan bordo-mavililer, Bursaspor maçında da çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibinde zorlu maç öncesi Mustafa Akbaş ve Jan Durica'nın sakatlıkları bulunuyor. Stoperde son haftalarda sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde teknik direktör Rıza Çalımbay, sakatlığı geçen Uğur Demirok ile Hubocan'ı oynatmayı planlıyor.

Trabzonspor'un Bursaspor karşısına Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas, Onazi, Kucka, Olcay Şahan, Abdülkadir Ömür, N'Doye ve Burak Yılmaz, 11'i ile çıkması bekleniyor.

İki takım arasında geride kalan 82 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 41-12 üstünlüğü bulunuyor. 29 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 123 gol atarken kalesinde 66 gol gördü.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.