Trabzonspor Medical Park'dan "Antrenör" Açıklaması

Trabzonspor Medical Park'dan "Antrenör" Açıklaması
"Pashutin'in, bizim takımımızla birlikte Rus Milli takımındaki görevini de sürdürmek istemesi, tamamen el sıkışmamıza engel oldu"

 Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, antrenör olarak transferi gündeme gelen Rus teknik adam Evgeniy Pashutin'in Rus Milli takımındaki görevini de sürdürmek istemesinin, anlaşmaya engel olduğunu bildirdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hakan Demir'in istifasının ardından antrenör arayışında başarılı Rus antrenör Evgeniy Pashutin'in isminin ilk sırada yer aldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Maddi konularda anlaşma sağladık.  Pashutin'in bizim takımımızla birlikte Rus Milli takımındaki görevini de sürdürmek istemesi tamamen el sıkışmamıza engel oldu. Evgeniy Pashutin gibi Rus basketbolunda önemli bir yeri ve görevi olan bir antrenörün bu tercihini saygıyla karşıladık."

Açıklamada, takımın hedeflerine uygun antrenör arayışının devam ettiği vurgulayarak, "Kariyerli bir antrenörü takımımızın başına getirmek konusundaki çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm taraftarlarımızın ve camiamızın, Türkiye Basketbol Ligi ve FIBA Eurochallenge Cup'ta başarılara koşan bir Trabzonspor Medical Park izletmek için bugüne kadar harcanan çabaların, misliyle sürdüğünün bilinmesini isteriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.