Trafik Dedektifleri Projesi

Trafik Dedektifleri Projesi
Proje kapsamında 81 ilden 135 jandarma personeline Antalya'da eğitim verilecek

ANTALYA (AA) - Jandarma Genel Komutanlığında görevli 135 personel "Trafik Dedektifleri Projesi Yol Kullanıcıları Eğitici Eğitimi"ne katılacak.

Opet'ten yapılan açıklamaya göre, 5 yıldır sürdürülen projeyle 4 milyonu aşkın çocuk ve gence ulaşıldı.

Opet’in Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı ile gelenekselleştirdiği "Trafik Dedektifleri Projesi Yol Kullanıcıları Eğitici Eğitimi", jandarma personeli için düzenlenecek.

Antalya'ya 81 ilden gelen Jandarma Genel Komutanlığına bağlı trafik hizmetlerinde görevli 135 personel, trafik dedektiflerini yetiştirmek üzere beş gün boyunca eğitim alacak.

Kentte 6. kez düzenlenecek ve ilk defa Jandarma Genel Komutanlığı personeline verilecek eğitim programının açılış toplantısı, 21 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.

Yeni açılımla devam eden projeyle bu yıl proje paydaşları arasına Jandarma Genel Komutanlığının da dahil edilmesiyle kırsal kesimdeki, köylerdeki çocuk ve gençlerin de trafik güvenliği eğitimi alması hedefleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.