Transfer zamanı

Transfer zamanı
2. Transfer Döneminin başlamasının üzerinden 6 gün geçerken, Torku Konyaspor henüz kadrosunu takviye edemedi. Yeşil-beyazlılar bu hafta tempoyu arttırarak yeni transferlerini yapmanın mücadelesi verecek

Spor Toto Süper Lig’de ara transfer olarak da adlandırılan 2. transfer ve tescil dönemi 6 Ocak’ta resmen başlarken, 4 Ocak’ta devre arası tatiline giren temsilcimiz Torku Konyaspor aradan geçen 1 haftalık süreçte transfer yapamadı.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten temsilcimizin önceliği sağ bek ve orta saha… Bu iki mevkideki sıkıntıları transferle çözmek isteyen temsilcimiz bir taraftan da gol sorununu çözecek forvet için arayışlarını hızlandırdı.

BREZİLYA’DA GOLCÜ AVI

Rangelov ile yollarını kesin olarak ayıracak olan temsilcimiz, forvete yabancı oyuncu takviyesi yapacak. Torku Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcılarının Brezilyalı bazı golcülerle ilgili yönetime rapor sunduğu öğrenildi.

SELÇUK ŞAHİN ISRARI

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın teknik adamlık kariyerinde vazgeçmediği isimlerin başında gelen Selçuk Şahin yine Kocaman’ın radarında. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın “kalsın” yönündeki raporuna rağmen Konyaspor cephesinde Selçuk Şahin ısrarının sürdüğü iddia ediliyor.

VUKOVİC DE YOLCU

Torku Konyaspor’da Rangelov’un ardından son dönemde kadro dışı kalan Sırp savunma oyuncusu Vukoviç ile de yolların ayrılması büyük ölçüde kesinlik kazandı. Temsilcimizin Vukoviç’i göndermesi durumunda Granada ile yollarını ayıran ve bonservisi Galatasaray’ın elinde bulunan Kamerunlu Danny’i renklerine bağlayacağı ifade ediliyor.  (C. Ziya Kutlu-Pusula)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.