Travel Turkey Turizm Fuarı'nın Ardından

Travel Turkey Turizm Fuarı'nın Ardından
36 ülkeden bin 284 katılımcının yer aldığı fuarı, 44 bin 589 kişi ziyaret etti

İZMİR (AA) - Turizm sektörünün Türkiye'deki önemli buluşma noktalarından Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi 44 bin 589 kişi tarafından ziyaret edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin fuarcılık iştiraki İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ortaklığıyla 7-10 Aralık tarihlerinde düzenlenen fuarda geniş bir katılım ve ziyaretçi kitlesine ulaşıldı.

Geçen yıl 36 ülke ve 60 ilden bin 179 katılımcının yer aldığı fuarda, bu yıl 36 ülke ile 54 ilden bin 284 katılımcı stant açtı. Fuarı bu yıl 44 bin 589 kişi ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Troia'nın, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girişinin 20. yılı olması nedeniyle ilan edilen 2018 Troia Yılı, Travel Turkey İzmir'de çeşitli etkinliklerle tanıtıldı.

Fuarda, otomotiv firmaları için ayrılan bölümde şirketler turizm taşımacılığına yönelik yeni ve en çok ilgi çeken modellerini sergileme imkanı buldu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.