Tunceli'deki terör saldırısı

Tunceli'deki terör saldırısı
Yola döşenen patlayıcının askeri zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesinin ardından Tunceli-Elazığ karayolunda meydan gelen yaklaşık 12 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğinde ve 2 metre derinliğindeki çukur, ekiplerce doldurularak trafik akış

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de, teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının askeri zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu karayolunda meydana gelen hasar giderilerek yol ulaşıma açıldı.

Tunceli-Elazığ karayolu Göktepe köyü yakınlarında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce menfeze önceden döşenen patlayıcının infilak ettirilmesiyle meydana gelen ve 3 askerin şehit olduğu saldırıda, karayolunda oluşan yaklaşık 12 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğinde ve 2 metre derinlikteki çukur, Karayolları 86. Şube Şefliği ekiplerince tarafından yapılan çalışmayla giderildi.

Saldırının ardından olay yeri inceleme ekiplerinin sağlıklı çalışma yürütebilmesi için bir süre ulaşıma kapatılan ve ardından tek şeritten araç trafiğine açılan Tunceli-Elazığ karayolu, ekiplerin yoldaki asfaltlama çalışmasını tamamlanmasıyla çift taraflı ulaşıma açıldı.

Bu arada saldırının ardından bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonun devam ettiği öğrenildi.

Tunceli'deki terör saldırısı

Tunceli'deki terör saldırısı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.