Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı
Bozkır ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi

Bozkır ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Bozkır Kaymakamlığı Hükümet Konağı'nda yapılan tören, Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

İlçe Emniyet Amiri Baş Komiser Veysel Er, yaptığı konuşmada, teşkilatın 171. kuruluş yılını kutlamaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Bozkır'ın Konya ilçelerinde huzur ve güven oranının en yüksek olduğu ilçelerden biri olduğunu belirten Er, bu güvenin oluşmasında ilçe halkının katkısının büyük olduğunu vurguladı.

Törene Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanvekili Hüseyin Bozkurt, Garnizon Komutanı Özgür Can, daire amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, ve polisler katıldı.

- Kulu

Kulu İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan ve İlçe Emniyet Amiri Yahya Et, Emniyet Teşkilatının 171. kuruluş yılı dolayısıyla Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Halkımızın can ve mal güvenliğinin koruyucusu olan Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası'nı en içten ve kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Şehit olan tüm polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum." dedi. Daha sonra Gürkan, Yıldız'a plaket hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.