Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı
Ankara Valisi Kılıçlar:- "Türk Polis Teşkilatı, halkımızın huzur ve emniyetinin sağlanması, kamu düzeninin tesisi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini almak suretiyle sürekli gelişen ve değişen ş

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Türk Polis Teşkilatının, halkın huzur ve emniyetinin sağlanması, kamu düzeninin tesisi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini almak suretiyle sürekli gelişen ve değişen şartlara uyum sağlayarak üstün bir görev ve fedakarlık anlayışıyla yerine getirdiğini belirtti.

Kılıçlar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, polis teşkilatının başkentte vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışıyla çalışmalarını üstün bir görev bilinciyle yürüttüğüne işaret etti.

Polisin terörle mücadelenin yanı sıra suç ve suçlularla mücadelede elde ettiği başarılarda, milletin emniyet görevlilerine duyduğu güvenin ve verdiği desteğin payının büyük olduğunu vurgulayan Kılıçlar mesajında şunları kaydetti:

"Türk Polis Teşkilatı, halkımızın huzur ve emniyetinin sağlanması, kamu düzeninin tesisi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini almak suretiyle sürekli gelişen ve değişen şartlara uyum sağlayarak üstün bir görev ve fedakarlık anlayışıyla yerine getirmektedir. Birlik ve beraberliğimize yönelen, güvenlik güçlerimizle masum vatandaşlarımızın canına kasteden hain terör saldırılarının ortadan kaldırılması için milletimizden aldığı destekle canları pahasına destansı bir mücadele veren polisimizin bu çalışması, her türlü takdirin üzerindedir. Polisimizin bu eşsiz mücadelesi halkımıza güven vermekte, birlik ve beraberliğimizi hedef alan hain odaklara ve düşmanca yaklaşım sergileyenlere korku salmaktadır."

Kılıçlar, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların esenliği ve güvenliği için 24 saat her türlü şartlarda görev yapan polislerin günlerini kutlayarak görevleri esnasında yaralananlara acil şifa, şehit olanlara da rahmet diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.