Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı
Sivas merkez ve Şarkışla ilçesinde tören düzenlendi

SİVAS (AA) - Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı etkinlikleri kapsamında, Sivas merkez ve Şarkışla ilçesinde tören düzenlendi.

Sivas Atatürk Anıtı'ndaki törende, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Oran Anıta çelenk bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona eren törene, il emniyet müdür yardımcıları ve polis memurları katıldı.

- Şarkışla

Şarkışla İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Gülsu Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anısına konuşan Tolunay, şehitleri bir kez daha rahmetle andığını belirterek, meslektaşlarına başarılı ve sağlıklı bir yaşam diledi.

Tolunay, törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde misafirlerini ağırladı. Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel, Gürçayır Belediye Başkanı Osman Özkan, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve polis eşleri katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.