Türk Telekom’dan Yeni Yıla Yeni Akıllı Telefon Fırsatı

Türk Telekom’dan Yeni Yıla Yeni Akıllı Telefon Fırsatı
İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, "Fırsat Bu Fırsat" mottosu ile duyurduğu yeni yıl kampanyasıyla Samsung Galaxy J serisinden popüler 4 modeli, peşin fiyatına...

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, "Fırsat Bu Fırsat" mottosu ile duyurduğu yeni yıl kampanyasıyla Samsung Galaxy J serisinden popüler 4 modeli, peşin fiyatına 12 ay taksitle müşterileriyle buluşturuyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, firma, müşterilerini yüksek çözünürlük ve ekran kalitesiyle öne çıkan Samsung Galaxy J5 Pro, Galaxy J7 Pro, Galaxy J7 Prime ve Galaxy J7 Core modelleriyle buluşturmak için Türk Telekom mağazalarına bekliyor. Firmanın "Fırsat Bu Fırsat" mottosuyla duyurduğu kampanya dahilindeki söz konusu modeller peşin fiyatına 12 ay taksitle ve vade farksız olarak müşterilere sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, yeni yıl kampanyasıyla ilgili olarak, “Türk Telekom olarak, yeni yıla yeni bir akıllı telefonla girmek isteyen müşterilerimiz için yeni bir kampanya hazırladık. En büyük önceliklerinden biri müşterilerine en yeni teknolojiyi ve üst düzeyde mobil internet deneyimini yaşatmak olan bir şirket olarak, Samsung’un önde gelen modellerinden Galaxy J5 Pro, Galaxy J7 Pro, Galaxy J7 Prime ve Galaxy J7 Core seçeneklerini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. 'Fırsat Bu Fırsat' mottomuzla yeni yılda da akıllı telefonlarda avantajlı tekliflerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.