Türkiye ATV Şampiyonası

Türkiye ATV Şampiyonası
- Türkiye genelinden 30 sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci ayak yarışları Bodrum'da başladı


MUĞLA (AA) - Türkiye ATV Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları, Kızılağaç Mahallesi'ndeki Bodrum Arena Motosiklet Parkuru'nda başladı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yetkililerince Bodrum Belediye Meydanı'ndan startı verilen şampiyonanın ikinci ayağına, Türkiye'nin birçok bölgesinden 30 sporcu katıldı.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya katılımın oldukça yoğun olduğunu söyledi.

Yarışmacıların tamamının teknik kontrolden geçtiğini ifade eden Şefkatlioğlu, "Yarışlar güzel bir havada gerçekleşecek. Ahşap geçişler, çukurlar ve lastik geçişler gibi zorlu etaplarımız da var." dedi.

Şefkatlioğlu, yarışmanın 13 kilometrelik ekstrem ve dağlık etaptan oluştuğunu, yarışmacıların bu etapları 5 kez geçeceklerini söyledi.

Sporcular sıralama turlarıyla zorlu parkurda rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Zorlu engellerden başarıyla atlayarak geçen sporcular, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Şampiyona, yarın yapılacak yarışların ardından sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.