Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası sona erdi

Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası sona erdi
ANTALYA (AA) - Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası, Antalya'nın Kemer ilçesinde sona erdi.Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu...


ANTALYA (AA) - Türkiye Beyzbol ve Softbol Şampiyonası, Antalya'nın Kemer ilçesinde sona erdi.

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu tarafından Kemer Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonaya 44 takımda 572 sporcu katıldı.

Federasyon başkanı Şahin Kömürcü, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadarki en iyi organizasyonu gerçekleştirdiklerini ve artık kurumsallaştıklarını söyledi.

Kömürcü, şampiyonada güzel müsabakalar ve sürpriz sonuçların yaşandığını belirterek, çok çalışmanın başarıyı getirdiğini gördüklerini kaydetti.

Şampiyonanın ardından milli takım antrenörlerinin vereceği liste ile milli takımın oluşacağını ifade eden Kömürcü, "Milli takımı Kemer ya da başka bir yerde kampa alacağız. Mili takımla hedefimiz Balkan şampiyonluğu." diye konuştu.

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ise şampiyonanın Kemer'de yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, dereceye giren tüm sporculara başarılar diledi.

Şampiyonada dereceye giren takımlar şöyle:

Softbol 13-16 yaş

1. Doğa Kültür (Aydın)

2. İsabeyli Şırlan (Aydın)

3. Yeşil Yahyalı Gençlik Spor Kulübü (Kayseri)

Softbol +17 yaş

1. Kemersarp (Antalya)

2. Pamuk (Aydın)

3. Rumeli Gençler (Edirne)

Beyzbol 13-16 yaş

1. Çamlıca (Eskişehir)

2. Doğa Kültür (Aydın)

3. İsabeyli Şırlan (Aydın)

Beyzbol +17 yaş

1. Beyzbol Akademi (İstanbul)

2. Mersin Akdeniz (Mersin)

3. Su Sporları (Eskişehir)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.