Türkiye-İzlanda Maçı Öncesi Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı

Türkiye-İzlanda Maçı Öncesi Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı
Konya Emniyet Müdürlüğü akşam Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak karşılaşma öncesinde geniş güvenlik önlemleri alındığını açıkladı.

Konya Emniyet Müdürlüğü  akşam Türkiye ile İzlanda arasında oynanacak karşılaşma öncesinde geniş güvenlik önlemleri alındığını açıkladı.

Torku Arena'da  akşam oynanacak mücadele öncesinde emniyetten yapılan açıklamada şöyle denildi: "Ankara'da yaşanan son terör saldırısının ardından aldığımız bu önlemlere vatandaşlarımızın uymalarını ve emniyet teşkilatımıza yardımcı olmalarını arzu ediyoruz." denildi.

Konya Emniyeti,  21.45'te Torku Arena Stadyumu'nda yapılacak Türkiye-İzlanda maçı öncesi bağlı tüm birimlerin olağanüstü güvenlik önlemleri aldığını duyurdu. KonyaEmniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi, "13 Ekim salı günü şehrimizde oynanacak olan Türkiye-İzlanda maçı nedeniyle teşkilat olarak ciddi önlemler aldık. Çok sayıda polis ekiplerinin görev alacağı Torku Arena Stadyumu'nda maçı izlemeye gelen tüm bay ve bayan izleyicilerimiz ciddi bir aramadan geçirilecek. Bu nedenle maçı izlemeye gelen vatandaşlarımızın yanlarında getireceği, bayanların el çantaları, sırt çantaları, sprey, gibi eşyaların hiç birisi stat içine alınmayacak. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için bu tür eşyalarını evlerinde veya araçlarında bırakmaları gerekmektedir." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.