Türkiye, Middle East Electricity Fuarı'na 109 firma ile katılacak

Türkiye, Middle East Electricity Fuarı'na 109 firma ile katılacak
İSTANBUL (AA) - Türkiye, Middle East Electricity 41. Uluslararası Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı'nda 109 firma ile temsil edilecek.TG Expo Uluslararası...

İSTANBUL (AA) - Türkiye, Middle East Electricity 41. Uluslararası Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı'nda 109 firma ile temsil edilecek.

TG Expo Uluslararası Fuarcılık AŞ açıklamasına göre, milli katılım organizasyonu TG Expo tarafından düzenlenen Middle East Electricity 2016 Fuarı, 1-3 Mart tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Türkiye, 126 ülkeden bin 500'ün üzerinde katılımcının iştirak edeceği fuarda 109 firma ile yer alacak.

Türk firmaları, toplam 2 bin metrekare alanda kablo, kablo kanalları, UPS, transformatör, elektrik panoları, şalt cihazları, sigorta, aydınlatma ürünleri, klemensler, jeneratör, elektrik prizi ve elektrik ekipmanları başta olmak üzere çeşitli ürün gruplarını, uluslararası alıcıların beğenisine sunacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.