Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
CHP ve Vatan Partisi İzmir İl Başkanlıkları Ankara'daki terör saldırısını kınadı

İZMİR (AA) - CHP ve Vatan Partisi İzmir İl Başkanlıkları, Ankara Kızılay'daki terör saldırısını kınadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde bulunan Hasan Tahsin anıtına siyah çelenk bırakıldı ve hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı eylemde basın açıklaması yapan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, bu acıların yeniden yaşanmaması için ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Yüksel, "Ankara'da yitirdiğimiz canlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Bu insanların acıları kolay kolay silinmeyecek. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, ne amaç taşırsa taşısın bir insanlık suçudur ve herkes tarafından 'ama'sız, 'fakat'sız lanetlenmelidir" dedi.

Vatan Partisi üyesi bir grup da, partinin İzmir İl Başkanlığı önünde toplanarak, terör saldırısını kınadı.

İl Başkan Yardımcısı Ali Karşılayan, "Dün akşam canımız yandı. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve dostlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bütünüyle Türk milletini hedef aldılar. Katili başka yerde aramayın. Katil Amerika'dır" diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.